4370012

Nogometaši Hribara na državnom u Vinkovcima!

Na poludržavnoj završnici prvenstva u futsalu za 5. i 6. razrede osnovnih škola odigranoj u četvrtak u Delnicama mladi nogometaši OŠ Nikole Hribara ostvarili su sjajan rezultat te izborili prolazak na....
38 m
0
4370009
Projekt Pomoćnici u nastavi provodit će se u 36 škola

Projekt Pomoćnici u nastavi provodit će se u 36 škola

U Osnovnoj školi Kajzerica danas je predstavljen projekt Pomoćnici u nastavi. Riječ je o projektu kojim Grad Zagreb nastoji unaprijediti i povećati uključivanje učenika s teškoćama u razvoju u proces obrazovanja u mjestu njihovog prebivališta, u njima primjerenim programima školovanja. -Na ovaj smo Projekt doista ponosni i njime pokazujemo da držimo korak s vremenom. Trebamo biti ponosni na to što..
39 m
1
4369721
Slovenska strana pokazala interes za revitalizaciju Kumrovečke pruge

Slovenska strana pokazala interes za revitalizaciju Kumrovečke pruge

Revitalizacija Kumrovečke pruge za čiju je inicijativu zaslužna grupacija čelnika Sjeverozapadne Hrvatske, u koju su uključeni načelnik Općine Dubravica, gradonačelnik Klanjca, te načelnici Općina Zagorska Sela, Kumrovec, Kraljevec na Sutli, Marija Gorica, Brdovec, i Pušća. Na tu tematiku održano je već nekoliko sastanaka između jedinaca uključenih u inicijativu, a isto tako održan je i sastanak ..
2 h
0
4369406
Posude za odvajanje otpada stižu najkasnije do studenog

Posude za odvajanje otpada stižu najkasnije do studenog

Mirka Jozić: »Koncept koji je predložen je prihvatljiv i funkcionira po EU smjernicama i u skladu je s konceptom RH. Ne vidimo niti jedan razlog da se plan ne prihvati i provodi« Matej Knežević Nakon što je u četvrtak usvojen Plan gospodarenja otpad, o čemu smo ranije i pisali, o cijeloj situaciji razgovarali smo sa […..
3 h
0
4369405
SDP: Ugovor s HNS-om je trebalo raskinuti, ali ne bez “penala”

SDP: Ugovor s HNS-om je trebalo raskinuti, ali ne bez “penala”

»Koliko se naivan tada trebao biti da se povjeruje kako će se praktički u dvorištu Zdravka Mamića izgraditi nešto u korist građana? Sada kada je ugovor raskinut, Svetice su devastirane do temelja i pitanje je kojim novim kvazi-investitorima će se ovaj prostor ponuditi na upravljanje«, kaže Svibor Jančić (Za grad) Matej Knežević Sporazumni raskid Ugovora […..
3 h
0
4369403
NK Zagreb izgubio pravo upravljanja nad stadionom u Kranjčevićevoj

NK Zagreb izgubio pravo upravljanja nad stadionom u Kranjčevićevoj

»NK Zagreb je katastrofalno upravljao gradskom imovinom. No oprezni smo jer postoji dosta zainteresiranih ‘sumnjivih poduzetnika‘ za zemljište u Kranjčevićevoj kako bi se na mjestu stadiona izgradile stambeno-poslovne zgrade«, kaže Tomislav Tomašević Grad Zagreb preuzeo je na sebe osnivačka prava i obveze nad ustanovom Upravljanje sportskim objektima, ujedno i nad Nogometnim stadionom ..
3 h
0
4369402
Drobilica za građevinski otpad prebačena u Jankomir

Drobilica za građevinski otpad prebačena u Jankomir

Sandra Rožić (EKO 2000): »Drobilica je i tamo od prvih kuća udaljena svega 500 metara. A takva mehanizacija treba biti kilometrima udaljena od naselja« O Planu gospodarenja otpada očitovala se podsusedska udruga EKO 2000, koja je cijelo vrijeme u četvrtak pratila sjednicu Skupštine s galerije u Staroj gradskoj vijećnici. Sandra Rožić iz spomenute udruge kazala […..
3 h
0
4369398
Općini Orle 80 tisuća kuna za uređenje Područne škole Bukevje

Općini Orle 80 tisuća kuna za uređenje Područne škole Bukevje

Načelnik Općine Orle, Ervin Vujica potpisao je u srijedu s ministricom regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijelom Žalac ugovor kojim su općini dodijeljena sredstva za uređenje područne škole Bukevje. Riječ je projektima iz Programa pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova, za što je Općini Orle osigurano 80 tisuća kuna. -Dobivenim sredstvima uredit ćemo ..
3 h
0
4369392
Trnje u najavi 31. kola svladalo Kurilovec

Trnje u najavi 31. kola svladalo Kurilovec

Uvertira u 31. kolo 3. HNL- Zapad bio je susret između Trnja i Kurilovca koji je na igralištu Trnja odigran u srijedu, jer je Trnje ovog vikenda domaćin međunarodnog turnira limača. Trnjani koji se bore za očuvanje ligaškog statusa bili su uspješniji te su slavili s 3:1. Strijelci za momčad trenera Milivoja Bračuna bili su; Jurica Poldrugač, Petar Zubak i Marino Slatina, dok je strijelac za gostu..
3 h
0
4369376

Umjetnici slikali za pomoć djeci u Centru

U Centru za odgoj i obrazovanje Velika Gorica danas se održala Likovna kolonija. Na ovoj humanitarnoj akciji su sudjelovala 22 umjetnika i slikara s područja Velike Gorice i drugih županija.Prije samo....
3 h
0
4369375

VVG na Brijunima otvorio konferenciju o kriznom upravljanju

Na Brijunima je danas otvorena Međunarodna znanstveno stručna konferencija Dani kriznog upravljanja koju Veleučilište Velika Gorica organizira 11 godina zaredom. Konferenciju čija je tema ove godine "....
3 h
0
4369374

Selnica i Petina: Prosvjed zbog stajališta, semafora i „Uberovaca“

Mještani Selnice i Petine u četvrtak su u svome naselju održali prosvjed zbog autobusnog stajališta, prekratkog intervala semafora i problema s Uber vozačima. Kako kažu, izrazito su nezadovoljni što n....
3 h
0
4369373

Za vikend nova akcija policije

Na području PU zagrebačke u dane vikenda od 25. do 28. svibnja, policijski službenici pojačano će postupati u prometu tj. pojačano će nadzirati vožnju pod utjecajem alkohola i droga, nepridržavanje og....
3 h
0