11497735
Veseli izleti – „Slušajte svoj unutarnji glas!“

Veseli izleti – „Slušajte svoj unutarnji glas!“

Planinarski vodič Vlado Matijević je osnovao Vesele izlete kako bi ljudima pokazao koliko je lijepo putovati, upoznavati nove ljude i boraviti u planini. Iza njega je više od 300 organiziranih izleta i putovanja na kojima je upoznao i vodio više od 3000 ljudi. Vlado Matijević živi za putovanja. Jednog dana odlučio je slušati svoj unutrašnji […] Objava Veseli izleti – „Slušajte svoj unu..
13 h
0
Sponzorirani sadržaj
11477569

Koje su mjere na raspolaganju poljoprivrednicima?

Trendovi pokazuju da je sve više ljudi zainteresirano za poljoprivredu. Što sve podrazumijeva otvaranje (obiteljskog) poljoprivrednog gospodarstva te koje mjere poljoprivrednici imaju na raspolaganju obrađivali smo uz Marina Kukoča na webinaru (O)PG – kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?. Poljoprivrednicima stoje na raspolaganju razne mjere za unaprjeđenje poslovanja, a o n..
4 d
0
Sponzorirani sadržaj
11462273
Tržište se mijenja jer se mijenjaju navike potrošača!

Tržište se mijenja jer se mijenjaju navike potrošača!

Tržišni uvjeti se neprestano mijenjaju, stoga je teško donositi dobre poslovne odluke. U tome nam pomaže istraživanje tržišta. Što trebamo znati u vezi istraživanja tržišta i kako primijeniti to znanje na pristup potencijalnim potrošačima učili smo od Nade Finderle na webinaru Istraživanjem i analizom do potrošača. Istraživanje tržišta je bitno jer je potrebno imati nepristranu […] Objava Tr..
6 d
0
Sponzorirani sadržaj
11441676
SHEGA Digital – zanimljiv grafički i web dizajn

SHEGA Digital – zanimljiv grafički i web dizajn

Iako je još uvijek mlada, Lucija Štefičić ima iza sebe već nekoliko karijera. Svoju strast naposljetku je pronašla u web i grafičkom dizajnu, čime se bavi kroz vlastiti obrt SHEGA DIGITAL u svom rodnom Sisku. Lucijin karijerni put bio je dug i pun prepreka, no na kraju je poduzetništvo pronašlo nju: Kako sam odrasla u […] Objava SHEGA Digital – zanimljiv grafički i web dizajn pojavila se prv..
10.01.2022 00:14:38
0
11396641
Keramik Bau – ljubav prema kamenu utkana u posao

Keramik Bau – ljubav prema kamenu utkana u posao

Branimir Putnik Budak je svoju karijeru i ljubav prema klesarstvu te postavljanju kamena i keramike pronašao tek nakon završetka fakulteta. Ovaj visokoobrazovani klesar danas iskreno živi svoju poduzetničku priču kroz obrt Keramik Bau. Branimir je prije nekoliko godina promijenio karijeru odnosno struku, jer u struci za odjevne tehničare za što se školovao ranije nije bilo […] Objava Keramik..
02.01.2022 18:02:19
0
11373594

Kada uzeti kredit za poduzetnike?

Često poduzetnički pothvat traži dodatne izvore financiranja. Jedan od mogućih izvora financiranja jest bankarski kredit o kojem smo više saznali u sklopu webinara Financije nisu bauk pod vodstvom Martine Konosić Lakić. Najbolje vrijeme za uzeti poduzetnički kredit je kada za to postoji potreba! Ne za situaciju ‘da se nađe’ i još važnije – kada smo […] Objava Kada uzeti kre..
29.12.2021 17:52:52
0
11325280

Koje promjene utječu na budžet?

U poduzetništvu se neizbježno susrećemo s budžetima i njihovim upravljanjem. Što je budžet, koje vrste budžeta postoje, kako ga kreirati i koje promjene treba uzeti u obzir prilikom kreiranja budžeta učili smo od Igora Strmečkog na webinaru Upravljanje budžetom za poduzetnike početnike. Budžet je temelj za poslovni plan, a zapravo je popis svih rashoda i […] Objava Koje promjene utječu na bu..
22.12.2021 11:41:48
0
Sponzorirani sadržaj
11307714
Samo MALO – domaće rukotvorine i igračke na jednom mjestu

Samo MALO – domaće rukotvorine i igračke na jednom mjestu

Nakon više godina korporativne karijere Milena Stipić je odlučila krenuti u poduzetništvo. Otvorila je obrt i pokrenula Samo MALO – webshop koji na jednom mjestu okuplja male domaće proizvođače koji svoje artikle izrađuju od isključivo prirodnih i neškodljivih materijala. Milena Stipić je imala siguran korporativni posao i stabilna primanja, no za poduzetništvo su je motivirala […] Objava Sa..
19.12.2021 23:34:01
1