10696970

Tomson na tuđem betonskom krovu

Čitava „civilizirana“ Hrvatska je na nogama. Stala je u obranu novinarke RTL-a koja je hrabro razotkrila istinu o Tomsonovom „vrtu“. Zašto Tomsona zovem Tomson umjesto da pišem Thompson? Što je Thompson? To je opasna puška po kojoj je pjevač sebi dao ime. Imao je na umu, latinski mu je sigurno jača strana, nomen est omen. Je li u slučaju Tomson to baš tako? Koliko je Tomson zaista Thompson? Sve ov..
2 h
0
Sponzorirani sadržaj
10695080

Posjetio me unuk

“Nona, ja bi došao.“ Nisam ga vidjela mjesecima. Sin mi je rekao: “Kreši sam zabranio da ti dolazi dok ne dođeš k pameti. Svojim ljubavnim pizdarijama osramotila si čitavu porodicu.“ „Odjebi“, rekla sam, „imaš svoj život. Nećeš me ucjenjivati unukom. Mogu i bez tebe i bez njega.“ Spustila sam slušalicu. Nije da ja ne volim Krešu, ne volim sina, ali današnji unuci nisu kakvi su nekad bili. Mene je ..
8 h
0
Sponzorirani sadržaj
10695079

Ženin najbolji prijatelj

Da sam ga upoznala na vrijeme…Moj bi život bio drugačiji. Kad sam bila mlada mislila sam samo na seks. Bilo mi je bitno da muškarac bude visok, da ima lijepe zube, da bude vitak, da se pere i da šuti. U pravu ste. Morala sam pristajati na kompromise. Kako ženi idu godine, tako joj padaju kriteriji. Uzmi što se nudi. U moje vrijeme žene bez muža nisu bile u modi. Udaja je bila ulaz u normalnost. St..
8 h
0
Sponzorirani sadržaj
10695078

„Djeca ne duguju roditeljima ništa“

Negdje na netu naletjela sam na ovu rečenicu. Napisala ju je Lisa Pontius, poznata influencerica, žena ima trideset i tri godine, mnogi čitaju njene objave. Sviđa mi se teza. Bez ikakve zajebancije, sviđa mi se. Ni jedno dijete, naravno kad prestane biti dijete, roditeljima ne duguje ništa. Dijete je odrasla osoba kad navrši osamnaest godina. I baš bi bilo lijepo kad bi roditelji odrasloj osobi mo..
8 h
0
Sponzorirani sadržaj
10695077

Rat poraženih

S vremena na vrijeme se sjetim što to ljubav jest ili je bila. Mokri dlanovi, potreba da mu njuškaš tijelo, osjećaj boli kad mu u društvu ne smiješ zavući ruku među noge. Minuta bez njega je muka, sat bez njega je rana, dan bez njega je plivanje u vrućem ulju. Sjećam se, najgori su mi bili trenuci kad bih ležala uz nekog od muževa i mislila na njega koji mi je bio i hrana i piće i sunce i nebo i k..
8 h
0
Sponzorirani sadržaj
10695076

Sjećam se seksa

Ne, seks nije precijenjen. Precijenjeni su izvođači. Ima li išta bolje nego nakon seksa, na livadi, plaži, u ljubavnikovom stanu, duboko udahnuti, pa izdahnuti. Nekad je dobar osjećaj bio zapaliti cigaretu. U zrelim godinama ljudi se nakon orgazma opuštaju voćnim čajevima ili mlakom vodom. I poslije orgazma orgazam. Da, jebeš seks bez orgazma. Mi žene smo na tu temu doktorirale. Netko nam je rekao..
8 h
0
10695075

Let iznad kukavičjeg gnijezda

Ne čitam pažljivo portale, pojma nemam koliko je danas Afganistanaca visjelo obješeno o neki američki avion pa poginulo kad je avion krenuo. Da vam pravo kažem, nije me briga za sudbinu Afganistanaca. Ipak, do mene dopiru vijesti, talibani su opaki. Ti vragovi u neljudskoj koži će, sad kad su otišli Ameri, sve žene vratiti u pećinu. Njihov predsjednik pobjegao je helikopterom i ukrao od naroda oko..
8 h
0
10581756
Promocija knjige “Puding od vanilije” u Rijeci

Promocija knjige “Puding od vanilije” u Rijeci

Drage Riječanke, dragi Riječani! Sutra, u ponedjeljak 13. rujna, u 20 sati, u zgradi Exportdrva održat će se promocija knjige “Puding od vanilije”. Pokraj mene će za stolom biti veliki Drago Glamuzina, urednik, pjesnik, pisac. Sa mnom će razgovarati poznata hrvatska pjesnikinja, pisačica fenomenalnih kratkih priča i velikih romana, pjesnikinja Ivana Bodrožić. Ako vam se ne da dolaziti ..
12.09.2021 16:51:22
0
10539796

Bezuvjetna ljubav

Jako sam rano poželjela imati djecu. U lovu na mladunčad nisam previše pažnje posvećivala traženju idealnog tate. Tada sam mislila da su svi muškarci isti. U modi su bili visoki mužjaci širokih ramena i krupnih šaka. Većina žena svoju ljubav prema partneru ne doživljava kao nešto što će joj odrediti sudbinu. Više pažnje posvećuju odabiru vjenčanice nego testiranju budućeg oca svoje djece. Kad se z..
06.09.2021 16:29:08
3
10519468

Severina, Tito, jahta i ja

Pred sto godina Severina je snimila „film“ koji je pokojnu Jugoslaviju oživio preko noći. Izbrisane su sve granice u „Regionu“. Buljili smo u Severinu onako kako smo gledali Titov pogreb, bez teksta. Kad bi netko Jugoslavenima koji to više nisu postavio pitanje što ih je najviše uzbudilo otkako „imamo“ te naše zemlje, nitko se ne bi sjetio velikih nastupa gospodina doktora Tuđmana, urlanja diplomi..
02.09.2021 21:24:49
3