8108759

EPIDEMIOLOG PUNTARIĆ: Sve češće obolijevaju mladi koji se ne drže epidemioloških mjera

Epidemiolog Dinko Puntarić rekao je u subotu da od koronavirusa sve češće obolijevaju mladi koji se ne drže epidemioloških mjera osvrćući se na današnji novi slučaj zaraze kod 18-godišnjaka nakon posjete noćnom klubu. Mladić nije u evidenciji jer mu prebivalište nije u Ličko-senjskoj županiji, a s roditeljima je u apartmanu u Novalji, rekao je to Hini […..
2 h
0
Sponzorirani sadržaj
8108738

KORONAKRIZA U ŠPANJOLSKOJ NOGOMETNOJ LIGI: Španjolci nude premalo novca ili odustaju od otkupa – što će biti s hrvatskim nogometašima?!

Španjolska nogometna liga, po mnogima najbolja na svijetu, osjeća posljedice krize uzrokovane koronavirusom što se negativno odražava i na devetoricu hrvatskih igrača ondje. Zbog koronavirusa su stadioni u Španjolskoj zatvoreni za publiku, ulaz je dopušten rijetkim domaćim novinarima, a klubovi ne dobivaju novac od ulaznica, posjete stadionima i prodaje suvenira. „Ovakava situacija nije samo u [&#..
3 h
0
Sponzorirani sadržaj
Sponzorirani sadržaj
8106967
Preminuo gospodin Željko Beljo iz Vinkovaca

Preminuo gospodin Željko Beljo iz Vinkovaca

Ovom prigodom širem članstvu stranke javljamo tužnu vijest da je naš član Hrvatske čiste stranke prava kao i aktualni povjerenik stranke za Vukovarsko-srijemsku županiju, hrvatski branitelj i bivši dogradonačelnik Vinkovaca...više + Objava Preminuo gospodin Željko Beljo iz Vinkovaca pojavila se prvi puta na HČSP - Hrvatska čista stranka prava..
9 h
0
Sponzorirani sadržaj
8106763
Vrijeme danas - Sunčano uz umjerenu naoblaku

Vrijeme danas - Sunčano uz umjerenu naoblaku

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 29 do 33 °C, na Jadranu i do 36 °C..
10 h
0
Sponzorirani sadržaj
8105822

BRANKO BAČIĆ KAO IZASLANIK PLENKOVIĆA NA MARATONU LAĐA: Napravili smo iskorak k pomirbi, očekujemo to i od Srbije!

Saborski zastupnik Branko Bačić ocijenio je kako najnovije poruke iz Srbije, u kojima se zapostavlja politika pomirbe i razumijevanja, koju je Hrvatska pokazala na  25. obljetnici Oluje, ne doprinose zajedništvu. “Na posljednjoj obljetnica Oluje pokazali smo da smo napravili jedan iskorak u Hrvatskoj i da provodimo politiku uključivanja, pomirbe i razumijevanja jedni drugih”, rekao je […..
20 h
0
8105821

GDJE LJETUJU POZNATI?! SEVERINA NA BOLU PARTIJA BEZ IGORA KOJIĆA OKRUŽENA BROJNIM UDVARAČIMA!

Severina je nakon prekida veze s Igorom Kojićem utjehu našla na Bolu gdje je uživala u morskim čarima sa svojim prijateljicama Ivom RADIĆ i ostalima. Svoje veliko srce pokazala je kada je preuzela i ulogu fotografkinje i slikala brojne partijanere njihovim mobitelima, a i spremno prihvatila njihove pozive za zajedničkim slikanjem. Kako redakcija saznaje ostala […..
20 h
0
8105820

GENERAL STIPETIĆ – VAŽNA SLIKA HRVATSKE! GOJKO ŠUŠAK JE SEBE SMJESTIO U VILU, KRSTIČEVIĆ RIJEŠIO STANOVE, A ZA NJEGA NIJE BILO NOVCA?!

Nije bilo novca, kaže kćerka generala Stipetića za njegov stan, hahahah, zamislite tu parodiju, a za generala ugrozu, radilo se sve što se god moglo napraviti, za generala Gotovinu, također, od stana, pa do poticaja, i tako se nastavlja… Da ne nabrajamo stambeni fond hrvatskih generala, došli bi tu do svega, niti jedan se sigurno […..
20 h
0
8104187
božinović: provest ćemo reformu cijelog sustava mup a

božinović: provest ćemo reformu cijelog sustava mup a

Hrvatska policija ide u reformu koja će zahvatiti cijeli sustav s naglaskom na digitalizaciju i ubrzavanje rada, najavio je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na početku svog drugog mandata u MUP-u...
1 d
0
8103987
LIVE BLOG: Dezinformacije o koronavirusu

LIVE BLOG: Dezinformacije o koronavirusu

Pandemija koronavirusa prouzročila je širenje velikog broja netočnih informacija među građanima. Dezinformacije se najviše šire društvenim mrežama i aplikacijama kao što su WhatsApp i Viber. Faktograf će za vrijeme trajanja pandemije voditi live blog kako bi svim našim čitateljima na jednom mjestu bio dostupan pregled dezinformacija o koronavirusu koje smo raskrinkali kao netočne. 7. kolovoza R..
1 d
0
8103372

Ovo je Hrvatica koja je krizu iskoristila za nešto lijepo, a za sve je kriva jedna kava

Dok se svi borimo s novonastalom situacijom i gledamo kako izbjeći svjetsku ekonomsku krizu, Mirela Ilenić, zajedno s poslovnim parterom Markom Brajkovićem, odlučila je ulagati u posao i oduprijeti se svim najavama da je pred nama teško razdoblje. Naime, kakav god period da je pred nama, činjenica je da uvijek svi pazimo na izgled i […..
1 d
0
8101287
ZAGREB: Evo što bi trebali pripremiti oštećeni u potresu prije procjene štete na njihovu domu

ZAGREB: Evo što bi trebali pripremiti oštećeni u potresu prije procjene štete na njihovu domu

Vanjski stručnjaci se trenutno nalaze na području: GČ Podsljeme, MO Markuševec i Vidovec – dano 794 adresa u rad, odrađeno 615; GČ Gornja Dubrava, MO Čučerje – dano 227 adresa u rad, odrađeno 144; GČ Maksimir, MO Bukovac i Remete – dano 490 adresa u rad, odrađeno 242 Kada završe terenske očevide u... Objava ZAGREB: Evo što bi trebali pripremiti oštećeni u potresu prije procjene štete na njihovu do..
2 d
0