Sponzorirani sadržaj
Sponzorirani sadržaj
Sponzorirani sadržaj
9182123

Philips TV predstavlja novitete i inovacije koje nas očekuju u prvoj polovici 2021.

Nastavno na prethodnu godinu, kada su Philips OLED televizori opremljeni s P5 tehnologijom osvojili više od 100 nagrada i recenzija za najbolji TV uređaj diljem europskih medija, tvrtka TP Vision nastavlja sa svojom politikom kontinuiranog razvoja i unaprjeđenja predstavljanjem nove poboljšane pete generacije P5 tehnologije za obradu slike s umjetnom inteligencijom. Peta generacija P5 tehnologije ..
7 h
1
Sponzorirani sadržaj
Sponzorirani sadržaj
9181777
Plenković vlada, Bandić radi, Vanđelić obećaje

Plenković vlada, Bandić radi, Vanđelić obećaje

Ni sve moguće afere s gradonačelnicima i županima, ni inertnost države nakon katastrofalnog potresa na Baniji, ni nevjerojatna sporost u obnovi Zagreba nisu naškodili HDZ-u. Čak ni farsa sa cjepivom u režiji EU, gdje je Hrvatska uz Bugarsku ponovo prošla najgore. Najveća hrvatska stranka i dalje suvereno vlada na hrvatskom političkom nebu, a SDP, ovakav […] Objava Plenković vlada, Bandić rad..
9 h
0
9181237
GRADONAČELNIK IN SPE

GRADONAČELNIK IN SPE

UZEO BI ONO ŠTO NE SMIJE, A DAO BI ONO ČEGA NEMA! “Ništa se u Zagrebu nije obnovilo. Toliko bi Vanđelić bio uvjerljiv na izborima”, reče Gordan Maras, jedan od gradonačelnika Grada Zagreba in spe na TV N1 u emisiji STUDIO UŽIVO, 26. siječnja 2021. i slavodobitno zakuca: „Prvi potez je restrukturiranje Grada, odnosno smanjenje gradske i [...]..
10 h
0
9180834
Tito je zapravo bio… Josip Broz iz Kumrovca

Tito je zapravo bio… Josip Broz iz Kumrovca

Jedan od upornijih mitova u javnom prostoru na području bivše socijalističke Jugoslavije je pitanje porijekla njenog osnivača. Post Tito je zapravo bio… Josip Broz iz Kumrovca je prvi puta viđen na Faktograf.hr..
11 h
0
9180833
Učestalost “pojedinačnih slučajeva” ukazuje na pravilo

Učestalost “pojedinačnih slučajeva” ukazuje na pravilo

HDZ trese previše istovremenih afera, a da bi se o njima moglo misliti kao o nepovezanim pojedinačnim slučajevima korupcije. Post Učestalost “pojedinačnih slučajeva” ukazuje na pravilo je prvi puta viđen na Faktograf.hr..
11 h
0
9180808
Izaslanstvo Grada Zagreba položilo vijenac kod spomenika Mojsiju na Mirogoju

Izaslanstvo Grada Zagreba položilo vijenac kod spomenika Mojsiju na Mirogoju

Zagrebački gradonačelnik istaknuo je kako se s posebnim pijetetom prisjeća najvećeg zločina u povijesti, a vijenac je delegacija položila u spomen na Židove ubijene i nestale u NDH, odnosno na njih 6 milijuna za vrijeme Drugog svjetskog rata U povodu obilježavanja Međunarodnog dana sjećanja na žrtve holokausta, izaslanstvo Grada Zagreba predvođeno gradonačelnikom... Objava Izaslanstvo Grada Zagreb..
11 h
0
9179874
LIVE BLOG: Dezinformacije o koronavirusu

LIVE BLOG: Dezinformacije o koronavirusu

Pandemija koronavirusa prouzročila je širenje velikog broja netočnih informacija među građanima. Dezinformacije se najviše šire društvenim mrežama i aplikacijama kao što su WhatsApp i Viber. Faktograf će za vrijeme trajanja pandemije voditi live blog kako bi svim našim čitateljima na jednom mjestu bio dostupan pregled dezinformacija o koronavirusu koje smo razotkrili kao netočne. 27. siječnja [..
13 h
0
9179873
Joe Biden nije mrtav, niti je uhićen na isti dan kad je navodno umro

Joe Biden nije mrtav, niti je uhićen na isti dan kad je navodno umro

Facebook stranica portala “Istinom protiv laži” nastavlja širiti bizarne dezinformacije, a jedna od posljednjih u nizu ponovo se tiče američkog predsjednika Joe Bidena, za kojeg se tvrdi da je “uhićen i optužen za posjedovanje dječje pornografije i veleizdaju” (arhivirano ovdje). “Vojna policija koja djeluje pod nadležnošću Donalda Trumpa uhitila je, za MSM medije ..
13 h
0
9179753

SDP SDP

Hajdaš Dončić: U Strategiji se izgubilo ono ključno – jasno određeni prioriteti za idućih 10 godina

Najveći problem je što sadržaj te Strategije i dalje ne nudi jasnu sliku što su ključni prioriteti Hrvatske i gdje doista vidimo Hrvatsku za idućih 10 godina. Dojam je da se u konačnici „od šume ne vidi stabla“. U pokušaju da se u Strategiji ponudi sve u smislu onog što Europska unija definira kroz svoje ključne prioritete izgubilo […] Post Hajdaš Dončić: U Strategiji se izgubilo ono ključno..
14 h
0
9179208

AFERA ZA AFEROM?! SADA U GLAVNOJ ULOZI HDZ-ov ŽARKO TUŠEK: DO KADA ĆE PLENKOVIĆ TRPJETI OVAKVO PONAŠANJE HDZ-ovih ČLANOVA?!

Premijer Andrej Plenković izjavio je u utorak vezano za sastanak HDZ-ova zastupnika Žarka Tušeka i nezavisnog vijećnika Viktora Šimunića, da je Tušek pogriješio što je otišao na takav sastanak, ali nije siguran da ima temelja za odgovornost. Ministar Horvat komentirao je postupak svog stranačkog kolege Žarka Tušeka kojeg je u razgovoru snimio Viktor Šimunić, nezavisni […..
15 h
0