6182839
Sočni ražnjići od svinjetine sa krumpir pireom

Sočni ražnjići od svinjetine sa krumpir pireom

Ako tražite ideju za super fini, nadasve ukusni, a opet jednostavan ručak na pravom ste mjestu. Jer sočni ražnjići od svinjetine sa krumpir pireom ispuniti će sva vaša očekivanja. Iako za svinjski vrat treba nešto duža termička obrada kako bi meso postalo i ostalo mekano, na način pripreme kako vam predlažem u ovom receptu i to će se izbjeći 😉 Budući sam svinjski vrat već pripremala u kombinaciji..
19 h
0
Sponzorirani sadržaj
6170133
Brze somun lepinje sa jogurtom

Brze somun lepinje sa jogurtom

Uvijek kada su ćevapi u pitanju, na pamet mi padaju i somuni. Jer, kakav bi to bio ćevap bez somuna?! No budući da za klasične somune od dizanog tijesta treba nešto više vremena, a kada su ćevapi na tapeti vremena nema, najčešće kupujem u pekari gotove lepinje. I odlučih zato napraviti ove brze somun lepinje sa jogurtom. Nije da su somuni iz pekare loši, ali volim ih napraviti sama. A sada kada im..
5 d
0
Sponzorirani sadržaj
6161847
Pileći želuci na saft

Pileći želuci na saft

Postoje određena jela koja ili volite ili mrzite. Nema između. Pileći želuci na saft su upravo jedno takvo jelo. I koliko god voljela kuhati i iz određenih namirnica izvlačiti ono najbolje, kad su želuci u pitanju (ma, bilo kakve iznutrice ako ću iskreno), ja spadam u ovu drugu kategoriju – mrzitelja. Kako to da sam ih onda uopće kuhala i još k tome objavila recept pitate se?! Ljubav je to, ..
7 d
0
Sponzorirani sadržaj
6145527
Ćevapi punjeni sirom

Ćevapi punjeni sirom

Ćevapi su, to zna svaki ćevapoljubac, savršeni mesni obrok u svakom pogledu. Pa iako su oni obični standardni odlični, meni su podjednako dragi i šiš ćevapi, a ovi današnji ćevapi punjeni sirom su me totalno oduševili. Pa zašto bi uostalom ručak bio običan, kad može biti baš neobičan?! 🙂 Ćevapi punjeni sirom su ustvari jako slični običnim ćevapima, ali im taj sir daje jednu dodatnu aromu i okus. ..
10.08.2019 03:12:52
0
Sponzorirani sadržaj
6081599
Paša lokum – Sultanova sarma: super kremasti desert

Paša lokum – Sultanova sarma: super kremasti desert

Vidjeh ja da je u zadnje vrijeme Paša lokum postao prilično popularna slastica, pa odlučih i sama isprobati da li je doista tako fantastičnog okusa kao što fantastično izgleda. I gle vraga, jeste! Doduše, najprije sam imala ideju napraviti Pašu u voćnoj varijanti sa sokom od višanja ili malina, no klinci su me nagovorili na ovu mliječno čokoladnu varijantu. I nije mi žao. Jako je fino, a kako i ne..
24.07.2019 14:53:27
0