5969502
Sladoledna torta je najbolji ljetni kolač bez pečenja

Sladoledna torta je najbolji ljetni kolač bez pečenja

Kada bih morala odabrati svoj najbolji ljetni kolač, tada bi bilo koji kolač bez pečenja bio na prvom mjestu. I to bez puno razmišljanja. Jer, tko je vidio po ovim vrućinama paliti pećnicu?! 🙂 Dakle, mora biti nešto brzo gotovo, jednostavno, osvježavajuće i hladno. Hmmm, pa sladoledna torta mi se čini kao pravi izbor. A vama? Pazite sad, za ovaj ljetni kolač trebat će vam samo 15-20 minuta vašeg ..
2 h
0
Sponzorirani sadržaj
5939589
Scones sa borovnicama

Scones sa borovnicama

Ako ste i vi često u potrazi za jelima i slasticama u bespućima interneta, onda ste sigurno čuli za scones. Ta slatka mala peciva u obliku pogačica naročito su popularna u Americi i Velikoj britaniji gdje se podjednako često rade u slatkoj ili pak slanoj varijanti. Često se poslužuju uz doručak ili pak uz poslijepodnevni čaj. A ima li ljepše ideje od ispijanja kavice ili čaja sa dragom osobom uz t..
19.06.2019 01:54:14
0
Sponzorirani sadržaj
5918708
Tjestenina u umaku od rajčica sa kozicama

Tjestenina u umaku od rajčica sa kozicama

I dođu tako ti vrući dani kada je pomisao na boravak u kuhinji nepodnošljiva i kada želiš napraviti ručak što je prije moguće. A da bude baš pravi, fini ručak. Prvo što mi u tim trenucima pada na pamet je tjestenina napolitana. Osvježavajući umak od rajčica sa puno bosiljka kojemu posebnu čar daje obilje ribanog parmezana na vrhu. E, sad zamislite sve to, ali dodajte kozice. U tren oka dobijete ne..
13.06.2019 19:45:32
0
Sponzorirani sadržaj
5914004
Jednostavni kolač od vrhnja sa jagodama

Jednostavni kolač od vrhnja sa jagodama

Iako kolače nekako najčešće radim vikendom, posebno me veseli usrećiti moje ukućane nečim slatkim usred tjedna. I baš tada je jednostavni kolač od vrhnja sa jagodama pravo rješenje. Pogotovo u sezoni jagoda. I još više kada su jagode već na odlasku i treba ih potrošiti što prije 😉 Budući da u jednostavni kolač od vrhnja sa jagodama ide stvarno puno vrhnja, struktura biskvita je dosta sabijena i p..
12.06.2019 19:39:50
0
Sponzorirani sadržaj
5888783
Fini kolač sa borovnicama koji će vas oduševiti!

Fini kolač sa borovnicama koji će vas oduševiti!

Volite kolače, volite borovnice? Ako je odgovor na oba pitanja potvrdan, onda je pravo vrijeme da napravite ovaj fini kolač sa borovnicama. Zašto? Pa zato što je fini! 🙂 I ne samo fini. Mene kod ovog kolača oduševljava to što se uz doista malo osnovnih namirnica može napraviti nešto tako fantastično.  Fini kolač sa borovnicama nešto je između kremastog i prhkog kolača. Savršena razvnoteža ne..
06.06.2019 19:30:41
0
5879279
Galette sa jagodama svakodnevicu čine slađom

Galette sa jagodama svakodnevicu čine slađom

Galette sa jagodama su čisti dokaz kako najjednostavnije stvari ponekad doista ispadnu najbolje i najukusnije. Francuskog porijekla, pa odmah u skladu sa tim i francuske finoće, galette su jednostavni kolači i slastica koju baš svatko može napraviti. Naravno da neće svakome ispasti savršeno, ali baš u toj nesavršenosti je sva ljepota 🙂 Radi se u stvari o prhkom tijestu koje se nadjeva voćem, po r..
04.06.2019 19:23:47
0
5859695
Pileće rolice sa pancetom – savršenstvo na tanjuru

Pileće rolice sa pancetom – savršenstvo na tanjuru

Kuhanje ručka svaki dan ponekad doista zna biti zamorno i slijedeći uhodanu rutinu iz tjedna u tjedan lako je zateći se u sveopćoj dosadi i apatiji. I zato je dobro povremeno razbiti tu rutinu uhodanih jela nečim pomalo drugačijim. Kao što su npr. ove pileće rolice sa pancetom. Radi se u stvari o sasvim jednostavnom jelu od sasvim jednostavnih namirnica. Pileće bijelo meso i panceta. I ništa više ..
31.05.2019 01:15:01
0
5845735
Cordon bleu – punjeni odrezak nad odrescima

Cordon bleu – punjeni odrezak nad odrescima

Često kuham jela odokativnom metodom od namirnica koje mi se nađu pri ruci, što u konačnici znači da moja jela često nemaju baš nikakve nazive pa niti sama ne znam kako bih ih nazvala. Kuhanje na takav način ispunjava me baš nekom pozitivnom energijom i entuzijazmom jer nikad ne znam što će ispasti dok ne bude gotovo. No, i kuhanje dobro poznatih jela i klasika u kulinarstvu ima svoje svijetle tre..
28.05.2019 07:08:04
0