7897968
I.G.O.R. nam je otkrio nove forme i uzorke

I.G.O.R. nam je otkrio nove forme i uzorke

Iako već godinama funkcioniramo kao brend koji se temelji na društvenoj odgovornosti, nova kolekcija SS/ 2021 poznatog domaćeg dizajnera Igora Dobranića izrazito je ekološki usmjerena. Recikliranjem i smanjivanjem količine viškova materijala brend se maksimalno trudi pridonijeti umanjenju masovne proizvodnje kroz minimaliziranje otpada i proizvoda. Osnovni materijal korišten u najnovijoj kolekciji..
2 d
0
7883092
Zapisi iz tišine by Grubić design

Zapisi iz tišine by Grubić design

Dodirnuvši prvi puta glinu i pokušavši joj udahnuti život promijenio sam svoju sudbinu kaže nam Mladen Grubić jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera nakita. Do tog trenutka sve je išlo na predvidljiv način. Školovanje za novinarsku profesiju. Prvi objavljeni tekstovi. Prvi radijski prilozi, a onda je taj čudesni, praiskonski materijal sve promijenio i otvorio vrata onoga što će kasnije postati..
5 d
0
7875955
Plava haljinica nosi dašak francuskog chica

Plava haljinica nosi dašak francuskog chica

Aleksandra Dojčinović predstavlja haljinu u boji sezone Za savršene provode na ljetnim terasama potrebna je prije svega, znaju to sve pripadnice nježnijeg spola, samo - idealna haljina. Zna to i dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je ovih dana zanimljivim street style editorijalom predstavila novi model haljinice u prelijepoj nijansi Blanc plave, kao najljepši uvod u, nadaju se svi, neka nova, ..
6 d
0
7868859
Ručno oslikana kolekcija by Martina Herak

Ručno oslikana kolekcija by Martina Herak

Talentirana Istrijanka predstavlja ručno oslikanu kolekciju koju prati zanimljivi projekt Prirodni materijali, asimetrija, razigranost, unikatnost – sve ovo opisuje novu kolekciju modne dizajnerice Martine Herak, prepoznatljive po svojim zanimljivim krojevima i jedinstvenim kolekcijama. Kao i mnogi kreativci, vrijeme izazvano pandemijom korona virusom Herak je iskoristila za stvaranje nove kolek..
7 d
0
7835549
Potvrda snage hrvatskog modnog dizajna

Potvrda snage hrvatskog modnog dizajna

39 talentiranih dizajnera nakita pokazali najbolje što domaća dizajnerska scena nudi te time obilježili do sada najposebnije poglavlje kronike hrvatskog modnog dizajna Priprema za novi Lookbook hrvatskih dizajnera nakita započela je nešto prije pandemije Covida-19. Nepredviđene okolnosti, zabrane, elementarne nepogode, prateći strahovi i psihoze su ga usporile i na žalost mu znatno ograničile broj..
25.06.2020 10:59:59
0
7780982
eNVy room nas odnosi u neke druge svjetove

eNVy room nas odnosi u neke druge svjetove

Izazovna vremena i iznenadne krize, koliko god neizvjesne bile, ne bi nas smjele pokolebati u tome da tražimo ljepotu i u njoj uživamo svim čulima. Pomalo eskapistički, upravo bismo tada u njoj trebali pronaći utjehu i oslonac, odmak od realnosti, prozor u neke nove svjetove i podsjetnik da je ozračje koje se ponekad doima beznadnim ipak samo privremeno. Upravo zato, popularni je modni dvojac eNVy..
16.06.2020 15:48:50
0
Sponzorirani sadržaj
7770846
Novi ljetni hit iz Borova!

Novi ljetni hit iz Borova!

Ručno proizvedena obuća s dušom prava je modna poslastica za sve koji žele biti drugačiji. Udobne su, funkcionalne, otkačene, efektne i bogate detaljima. Borosane i Boromine, retro vladarice ulica rođene su iz nepresušnog dizajnerskog vrela dizajnerice Ive Ćurković Spajić i ove godine dolaze u novom ruhu i savršeno će se uklopiti u ljetne modne trendove. Novu ljetnu kolekciju čine šareni modeli ve..
15.06.2020 09:32:56
0
Sponzorirani sadržaj
7735915
Osjećaj se dobro u osjetljivoj i alergijama sklonoj koži

Osjećaj se dobro u osjetljivoj i alergijama sklonoj koži

Period je u kojem dolazi do najvećeg broja sezonskih alergija, koje su direktno povezane s kožnim reakcijama. La Roche-Posay i ovog je puta potvrdio svoju posvećenost osjetljivoj koži, koja je u ovom periodu često na udaru alergija, kreiranjem jedinstvene La Roche-Posay inovativne formule i lansiranjem Toleriane Ultra Dermallergo seruma. Danas je svaka treća osoba pogođena alergijom, a prema progn..
09.06.2020 14:45:29
0
Sponzorirani sadržaj
7735914
Interesantan batik technique Ingrid Rojc Designa

Interesantan batik technique Ingrid Rojc Designa

Ingrid Rojc, hrvatska je dizajnerica rođena u Kopru, sa sjedištem u Bujama koja se krije iza branda Ingrid Rojc Design donosi nam novu sebi prepoznatljivu šarenu kolekciju. ''Batik technique-om predstavljam sjajnu modnu priču daleke jugoistočne Azije utkanu u domaći dizajn, gdje kroz 15 unikatnih ručno izrađenih modela još jednom razmišljam izvan okvira! Ethno tkanine pretvaram u univerzalno nosiv..
09.06.2020 14:45:29
0