7659380
Još jedan pacijent ozdravio

Još jedan pacijent ozdravio

U Sisačko-moslavačkoj županiji na današnji dan nema novooboljelih pacijenata od bolesti COVID-19. Jedan pacijent je ozdravio te sada imamo još dva pacijenta koji boluju od ove zarazne bolesti. Upućujemo sve stanovnike neka se i dalje pridržavaju preporuka Nacionalnog stožera – stoji u izvješću Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije The post Još jedan pacijent ozdravio appeared f..
7 h
0
Sponzorirani sadržaj
7657998
Krađa alata, novca i nakita

Krađa alata, novca i nakita

Sisačkoj policiji prijavljeno je nekoliko krađa. S utorka na srijedu, 26./27. svibnja, nepoznati je počinitelj u Ulici Augusta Šenoe u Sisku, provalio u podrum 53-godišnjeg vlasnika i ukrao veću količinu radnog alata. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na oko 5000 kuna zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga. Jučer, 27. svibnja, u poslijepodnevnim […] The post Krađa alat..
10 h
0
Sponzorirani sadržaj
7657455
Nova odluka o posljednjim ispraćajima i na Gradskom groblju Viktorovac

Nova odluka o posljednjim ispraćajima i na Gradskom groblju Viktorovac

Nacionalni stožer civilne zaštite, s povoljnom epidemiološkom situacijom, ukinuo je i mjere o ograničenju broja osoba koje prisustvuju posljednjim ispraćajima pokojnika. Odluka o načinu održavanja pogreba od 30. svibnja počinje se primjenjivati i na Gradskom groblju Viktorovac gdje se također ukida odredba da posljednjem ispraćaju mogu prisustvovati samo članovi obitelji i predstavnik vjerske zaje..
11 h
0
Sponzorirani sadržaj
7656315
KULturno ljeto Doma kulture – koncerti, kazališne predstave i ljetno kino

KULturno ljeto Doma kulture – koncerti, kazališne predstave i ljetno kino

Sisački Dom kulture najavljuje tradicionalno KULturno ljeto – manifestaciju posvećenu glazbi, kazalištu i filmu. Otvorenje KUL ljeta je 21. lipnja, koncertom Elvis Stanić Group kojim će ujedno biti proslavljen i Svjetski dan glazbe. U glazbenom dijelu ovogodišnjeg izdanja manifestacije je i koncert Gitarskog Kvarteta kojeg Dom kulture organizira u suradnji s Glazbenom školom Fran. Veliki […]..
13 h
0
Sponzorirani sadržaj
7655389
U utorak sjednica Gradskog vijeća

U utorak sjednica Gradskog vijeća

Uoči Dana grada Siska, vijećnici sisačkog Gradskog vijeća održat će u utorak, 2.lipnja, 17. sjednicu. Dnevni red, između ostalog, u 16 točaka uključuje prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna za 2019.godinu, prijedlog odluke o otpisu nenaplaćenih potraživanja, prijedlog odluke o kratkoročnom zaduženju, prijedlog odluke o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Gospodarske..
16 h
0
Sponzorirani sadržaj
7651438
Osumnjičeni za razbojništvo na području Sunje

Osumnjičeni za razbojništvo na području Sunje

Trojac osumnjičen za razbojništvo na štetu starijih supružnika Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su u suradnji s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku dovršili višemjesečno kriminalističko istraživanje nad dvije mlađe muške osobe i jednom ženskom osobom. Naime, njih se sumnjiči da su 15. siječnja, u večernjim satima u mjestu Mala Paukova, na sunjskom područj..
1 d
0
7650968
Još jedan dan bez novooboljelih

Još jedan dan bez novooboljelih

Prema posljednjem izvješću Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, nema novooboljelih pacijenata od Covida. Tri pacijenta koja su još uvijek pozitivna dobre su kliničke slike i čekaju se njihovi negativni nalazi. Iako je situacija povoljna, i dalje iz Stožera apeliraju na sve stanovnike da se pridržavaju pravila. The post Još jedan dan bez novooboljelih appeared first on Sisak portal...
1 d
0
7650378
Asfaltiranje na Sajmištu

Asfaltiranje na Sajmištu

U petrinjskom naselju Sajmište u tijeku su radovi na obnovi komunalne infrastrukture. Radove je sa svojim najbližim suradnicama obišao i gradonačelnik Darinko Dumbović koji je izrazio je zadovoljstvo napretkom radova te rekao:„Došao sam obići jedno veliko gradilište, naše Sajmište koje je uvijek bilo na rubu komunalnih i infrastrukturnih incidenata. Uspjeli smo kroz prostorno planiranje staviti [&..
2 d
0
7649769
Proglašena prirodna nepogoda – mraz na području grada Siska

Proglašena prirodna nepogoda – mraz na području grada Siska

Zbog velikih materijalnih šteta na višegodišnjim nasadima i obrtnim sredstvima u poljoprivredi, nastalih kao posljedica niskih temperatura u razdoblju od 15. do 16. travnja 2020. godine na području grada Siska, dana 26. svibnja 2020. godine proglašena je prirodna nepogoda – mraz. Oštećenici na području Grada Siska koji prijavljuju štetu, obvezni su ispuniti obrazac za prijavu […] The post Pr..
2 d
1
7649768
”Evolucija zajednice” u u IKS-u

”Evolucija zajednice” u u IKS-u

”Evolucija zajednice” naziv je novog projekta koji Udruga IKS provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, a u okviru kojega s radom započinje Poduzetnički inkubator pod nazivom »EVOLUT« u Turkulinovoj 9 u Petrinji. Glavni cilj projekta je podići kapacitete te motivaciju i razvoj mekih i transverzalnih vještina marginaliziranih skupina kroz edukativne programe usmjerene ..
2 d
0
7649767
Obavijest za članove Kreativnog učilišta

Obavijest za članove Kreativnog učilišta

Budući da je rad Kreativnog učilišta Doma kulture ”Kristalna kocka vedrine” obustavljen s pandemijom te da mu je sezona vezana za školsku godinu koja je pri kraju, polaznici se u ovoj sezoni neće vraćati u radionice. Nova sezona Plesnog studija i Balentnog studija, Dramskih studija ”Kockica” i ”Kocka” te Dramskog studija za mlade, počinje na […] The post O..
2 d
0
7649208
Natječaj za obrtnike s područja županije

Natječaj za obrtnike s područja županije

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv – Kapitalne pomoći za nove investicije u proizvodnji i potpore za obrtna sredstva. Prihvatljivi su prijavitelji obrti i mikro trgovačka društva (d.o.o. i j.d.o.o.), koji se bave proizvodnom djelatnosti te imaju sjedište i obavljaju djelatnost na području Sisačko-moslavačke županije. Prihvatljivi su troškovi: uređenje proizvodnog prostora, nabava ..
2 d
0
7646091
Jumbo ležaljke na Ciglarskoj grabi

Jumbo ležaljke na Ciglarskoj grabi

Na Ciglarskoj grabi postavljene su tri jumbo ležaljke za dvoje na kojima se mogu odmoriti svi rekreativci i šetači koji rado dolaze na ovu lokaciju. Ležaljke su izrađene od kvalitetnog drveta i nepromočivog platna i većih su dimenzija od uobičajenih ležaljki. The post Jumbo ležaljke na Ciglarskoj grabi appeared first on Sisak portal..
2 d
0
7645184
Jumbo ležaljke na Ciglanskoj grabi

Jumbo ležaljke na Ciglanskoj grabi

Na Ciglanskoj grabi postavljene su tri jumbo ležaljke za dvoje na kojima se mogu odmoriti svi rekreativci i šetači koji rado dolaze na ovu lokaciju. Ležaljke su izrađene od kvalitetnog drveta i nepromočivog platna i većih su dimenzija od uobičajenih ležaljki. The post Jumbo ležaljke na Ciglanskoj grabi appeared first on Sisak portal..
2 d
0
7645183
Zbog radova nova regulacija prometa na Mostu Gromova

Zbog radova nova regulacija prometa na Mostu Gromova

U tijeku je sanacija Mosta Gromova pa je od danas (utorak 26.5.2020.) na snazi nova regulacija prometa, izvijestio je izvođač radova. Nova regulaciju prometa na Mostu Gromova odvija se na sljedeći način: 1 Vozilima iz pravca Zagreba dozvoljen je prolaz preko Mosta Gromova ali s zabranom skretanja prema Rimskoj ulici odnosno dozvoljen je pravac Petrinja […] The post Zbog radova nova regulacij..
2 d
0
7644632
Niti danas nema novooboljelih

Niti danas nema novooboljelih

Gotovo dva tjedna na području Sisačko-moslavačke županije nema novooboljelih pacijenata od zarazne bolesti COVID-19. Kod preostala tri pacijenta koji su klinički dobro, čeka se negativizacija laboratorijskih pretraga na SARS-CoV-2 virus, priopćio je županijsku Stožer civilne zaštite koji i dalje, bez obzira na povoljnu epidemiološku situaciju, upućuje sve stanovnike neka se pridržavaju preporuka N..
2 d
0
7644135
Prekršajno prijavljena vozačica pod utjecajem 2,13 promila

Prekršajno prijavljena vozačica pod utjecajem 2,13 promila

Jučer oko 22.25h, u Zagrebačkoj ulici u Sisku, policijski su službenici zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljala 34-godišnjakinja iz Siska pod utjecajem alkohola od 2,13 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozačica je smještena u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje, a protiv nje će nadležnom Općinskom sudu biti […] T..
2 d
2
7643024
Utvrda Stari grad otvara se u subotu

Utvrda Stari grad otvara se u subotu

U subotu 30. svibnja 2020. otvara se za javnost utvrda Stari grad Sisak. Utvrda se može posjetiti od utorka do petka od 12 do 18 sati, te subotom i nedjeljom od 12 do 20 sati. Posjet organiziranih skupina potrebno je prethodno najaviti u Gradskom muzeju Sisak, Ulica kralja Tomislava 10, na broj telefona 044/811811 ili […] The post Utvrda Stari grad otvara se u subotu appeared first on Sisak ..
3 d
0
7643023
Kvirinovo 2020. – nema procesije, misa na otvorenom

Kvirinovo 2020. – nema procesije, misa na otvorenom

Blagdan sv. Kvirina, zaštitnika Sisačke biskupije i grada Siska, bit će svečano proslavljen u četvrtak, 4. lipnja u gradu Sisku i istoimenoj sisačkoj župi. Svečano misno slavlje započinje u 11 sati, a predvodi ga mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić u zajedništvu s domaćim biskupom Vladom Košićem. Zbog poznatih zdravstvenih razloga ove godine neće biti svečane procesije […] The post Kvirin..
3 d
0
7642517
Testiranje za upis na sinkronizirano plivanje

Testiranje za upis na sinkronizirano plivanje

Klub sinkroniziranog plivanja Sisak upisuje nove članove. Obvezno je znanje plivanja, a mogu se upisati dječaci i djevojčice od 5 godina i stariji. Testiranje se provodi na bazenu ŠRC-a ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 19:00 sati te subotom od 9:00 sati. Testiranje traje 20 minuta i potrebno je ranije najaviti dolazak. Više informacija o upisima […] The post Testiranje za upis na sinkron..
3 d
0