12342944

Od danas se u škole vratilo samo 3 posto učenika nižih razreda

Od 157.000 učenika nižih razreda u školu će danas doći njih oko 3 posto, ostalih 97% ostaju doma uz televiziju i uz online nastavu. Kako objasniti djeci zašto jedni smiju u školu, a … The post Od danas se u škole vratilo samo 3 posto učenika nižih razreda appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0
12342942

Dječje igraonice: Nejasne preporuke Stožera odugovlače otvaranje

Dječje igraonice i dalje su zatvorene, nakon tri tjedna popuštanja mjera i nakon što su otvoreni drugi mali obrti i tvrtke. Vlasnici igraonica postali su žrtve nejasnih propisa i odredbi i nisu dobili … The post Dječje igraonice: Nejasne preporuke Stožera odugovlače otvaranje appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0
12342940

Što je Kawasaki sindrom od kojeg obolijevaju djeca i u kakvoj je vezi s koronavirusom?

Saznali smo što je Kawasakijev sindrom od kojeg obolijevaju djeca od Amerike do Srbije i kakve veze ima s pandemijom koronavirusa. Gotovo 150 djece oboljelo je od ovog sindroma u SAD, porast oboljele … The post Što je Kawasaki sindrom od kojeg obolijevaju djeca i u kakvoj je vezi s koronavirusom? appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0
12342939

Od sljedećeg ponedjeljka još se dio djece vraća u škole, ali puno je nejasnoća

Ministrica obrazovanja, Blaženka Divjak, izjavila je da je djeci mjesto u školama i da će dio djece nižih razreda od sljedećeg ponedjeljka ponovno u školske klupe i to mjesec dana prije kraja školske … The post Od sljedećeg ponedjeljka još se dio djece vraća u škole, ali puno je nejasnoća appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0
12342938
Uskoro! 11. VAFI i RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih u nešto drugačijem izdanju

Uskoro! 11. VAFI i RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih u nešto drugačijem izdanju

Bliži nam se jedanaesti VAFI & RAFI – Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih, koji će ove godine biti održan na drugačiji način nego što smo navikli, ali prema planiranim datumima, od … The post Uskoro! 11. VAFI i RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih u nešto drugačijem izdanju appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0
12342937

Promocija knjige “Od jaslica do škole”

Svi roditelji i skrbnici djece koja na jesen kreću u vrtić ili školu, pozvani su na promociju knjige “Od jaslica do škole”. Promocija će se održati u četvrtak, 18.6.2020. u 18.30 sati, u … The post Promocija knjige “Od jaslica do škole” appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0
12342936

Monte Librić ima svoj novi početak. Posjetite – Librić u parku!

Festival dječje knjige Monte Librić nastao je na Sa(n)jam knjige u Istri, u prosincu 2008. godine. Pamti se još bajkoviti tunel prema prvom katu Doma hrvatskih branitelja koji je osmislio Mauricio Ferlin, ilustracija … The post Monte Librić ima svoj novi početak. Posjetite – Librić u parku! appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0
12342934

Nagrađeni dokumentarac Nevena Hitreca «Povuci-potegni» kreće u kino život

Nagrađeni dugometražni dokumentarni film «Povuci-potegni» redatelja i scenarista Nevena Hitreca od četvrtaka 5. studenog kreće u prikazivanje u nezavisnim kino dvoranama u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, a nakon toga i u drugim kinima … The post Nagrađeni dokumentarac Nevena Hitreca «Povuci-potegni» kreće u kino život appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0
12342932
STIGLA JE ZEMLJOTEKA – mjesto druženja  za Zemljine čuvare

STIGLA JE ZEMLJOTEKA – mjesto druženja za Zemljine čuvare

Zabavno-edukativna platforma kojoj je cilj potaknuti djecu na brigu i očuvanje planete kroz razne interaktivne sadržaje, nagradne natječaje te brojne aktivnosti Zemlja je čudesno mjesto. Jedina je planeta u galaksiji koja podržava život, … The post STIGLA JE ZEMLJOTEKA – mjesto druženja za Zemljine čuvare appeared first on Klinfo.hr..
6 d
0