12343299

EKSKLUZIVNO Procurio stvarni popis donatora Kolindine kampanje

1. Badel 18622. Kutjevo3. Dalmacijavino4. Zagrebačka pivovara5. Stock6. Jim Beam7. Jack Daniels8. Jagermeister9. Absolut votka10. Antunović loza11. Bacardi12. Becherovka The post EKSKLUZIVNO Procurio stvarni popis donatora Kolindine kampanje first appeared on Sprdex..
3 d
0
Sponzorirani sadržaj
12343298

PROCURIO POPIS Na Milanovićevoj inauguraciji pjevat će Kolinda

Uskoro bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i njen nasljednik Zoran Milanović danas su se sastali na Pantovčaku. “Pričali smo o predsjedničkoj funkciji, o tome što sve čeka Milanovića. Ali kratko smo se dotakli i nekih bitnih stvari”, rekla je nakon sastanka Kolinda. Demantirala je glasine da su dugo pričali o zaista važnim stvarima. “Pa kako […] The post PROCURIO PO..
3 d
0
Sponzorirani sadržaj
12343297

Skandal prvog dana predsjedanja Hrvatske EU: Britanija ostaje, nisu donijeli 70 kuna taksenih maraka

Već prvog dana hrvatskog predsjedanja Europskom unijom došlo je do skandala koji će imati dalekosežne posljedice za budućnost ove tvorevine. Naime, Boris Johnosn je, nakon što je jučer u Donjem domu britanskog parlementa prošao njegov zakon, stigao u Zagreb da riješi preostale probleme oko Brexita. No, već oko devet sati ujutro naletio je na prepreku. […] The post Skandal prvog dana predsjed..
3 d
0
Sponzorirani sadržaj
12343296

STRAVA U IMOTSKOM Nakon izbora Milanovića za predsjednika oba jezera postala crvena

Prve posljedice izbora Zorana Milanovića za predsjednika trebali smo čekati točno tjedan dana. Kako nam javljaju čitatelji, popularno Crveno i Modro jezero kod Imotskog više se neće tako zvati. Oba su jezera, naime, crvena. “Bili smo u potrazi za obojicom koji su glasali za Milanovića. Već tjedan dana ih tražimo, pobjegli su u šumu. Kao […] The post STRAVA U IMOTSKOM Nakon izbora Milan..
3 d
0
12343295

Incident u HDZ-u: Kujundžić se rugao Kuščeviću da je beskućnik, razdvajali ih

U HDZ-u je, doznajemo, danas umalo došlo do fizičkog obračuna. Kako saznajemo, do obračuna je došlo kad se isprovocirani Kujundžić Lovri Kuščeviću narugao da je beskućnik. “Kuščević je ušao u prostoriju i počeo zbijati šale oko Kujundžićevih afera. Govorio je da kopira njega i da su priče o imovinskoj kartici i nekretninama njegov i Tolušićev […] The post Incident u HDZ-u: Kujundžić se..
3 d
0
12343294

Zaštitar u vladi teško bolestan zbog propuha, ne može zatvoriti vrata koliko ministara odlazi

Kako saznajemo, zaštitar u zgradi vlade Mario I. teško je obolio zbog propuha nastalog zbog nemogućnosti da se zatvore ulazna vrata. Naime, zbog svakodnevne smjene ministara već godinama nije moguće zatvoriti vrata. “Ajde, još ljeti nam je bilo kako tako. Dobro, ministri odlaze ko na kineskoj traci, nikako rashladit, ali ajed, oznojiš se , što […] The post Zaštitar u vladi teško bolest..
3 d
0
12343293

Koronavirus obolio u Hrvatskoj

Koronavirus obolio je u Hrvatskoj zbog stresa uzrokovanog birokaracijom i zagađenog zraka u Zagrebu. Naime, koronavirus je prije nekoliko dana stigao u Zagreb. Prije nego se odlučio širiti, morao je izvaditi potvrdu za strance. “Pošto sam planirao ostati više od tri mjeseca, morao sam izvaditi potvrdu o boravku za strance. Trebao mi je rodni list […] The post Koronavirus obolio u Hrvat..
3 d
1
12343292

Zbog koronavirusa radnici ne smiju napustiti zgradu HEP-a. Na poslu će ostati do kraja radnog vremena?

Radnici HEP-a ne smiju napustiti zgradu zbog pojave koronavirusa. Mnogi su odmah pomislili na crni scenarij – na poslu će morati ostati do kraja radnog vremena. “Kraj radnog vremena? Čula sam za to,da. Ali nikad to nisam doživjela”, kaže nam jedna zabrinuta radnica. Svi radnici, saznajemo, dobili su upute kako se ponašati. Mnogima je, saznajemo, […] The post Zbog koronaviru..
3 d
0
12343291

Velika reforma javne uprave: Državni službenici koji rade od kuće umjesto pasijansa igraju Call of Duty

Pandemija koronavirusa velika je prijetnja zdravlju, zdravstvenom sustavu, a ništa manja nije prijetnja ekonomiji i gosporstvu. No, koronavirus je, to je već sad jasno, ubrzao mnoge procese. Škole su doslovno preko noći digitalizirane, tako hrvatski učenici sad podučavaju svoje profesore osnovama informatike. No, najveću promjenu koronavirus donio je u državnoj upravi. “Digitalizacija. Digit..
3 d
0
12343290
Capak: Nakon vlakića, na svadbama zabranjujemo i pjesmu “Ne spavaj mala moja”

Capak: Nakon vlakića, na svadbama zabranjujemo i pjesmu “Ne spavaj mala moja”

Nacionalni stožer zaštite HDZ-a na vlasti objavio je nove preporuke u vezi s koronavirusom. Nakon što je rečeno da maske ne štite, pa da štite, pa da ne štite , pa da štite, pa da štite bolesne, pa da šire zarazu, pa da sprečavaju zarazu, pa da više štite nego ne štite, odlučeno je da […] The post Capak: Nakon vlakića, na svadbama zabranjujemo i pjesmu “Ne spavaj mala moja” first appeared on..
3 d
0
12343289
SPAŠENA SEZONA NA JADRANU Nakon treće pjesme na Splitskom festivalu koronavirus napustio Hrvatsku

SPAŠENA SEZONA NA JADRANU Nakon treće pjesme na Splitskom festivalu koronavirus napustio Hrvatsku

“Senzacionalna vijest iz Hrvatske”, “Lijek za koronavirus izumljen je prije 61 godinu i zove se Mladen Grdović” – vrišti danas s naslovnica svih relevantnih svjetskih medija nakon što je Hrvatska sinoć oko 22 sata postala prva zemlja u kojoj je nestalo koronavirusa. “Još uvijek nismo u potpunosti sigurni što se dogodilo, kad je na scenu […] The post SPAŠEN..
3 d
0
12343288
Ovo su pjesme na svadbama koje stožer mora hitno zabraniti

Ovo su pjesme na svadbama koje stožer mora hitno zabraniti

Trebala se dogoditi svjetska pandemija opasnog virusa da netko upozori na užase neukusa koje se već stoljećima razvijaju i metastaziraju iz subote u subotu. Svijet se mijenjao na bolje. Propao je Sovjetski savez, dobilo smo demokraciju, Nutellu i iPhone. Ništa nije isto kao prije, samo su hrvatske svadbe nekako uspjele biti još gore. S istim […] The post Ovo su pjesme na svadbama koje stožer..
3 d
0