Ako išta znam, znam da bih te grlila do kraja života.
Izrada projektne i geodetske dokumentacije za legalizaciju bespravne gradnje. Legalizacija svih vrsta bespravno sagrađenih, ili nadograđenih objekata.
Udruga za zaštitu obiteljskog gospodarstva na društvenom zemljištu (UZOG), sa sjedištem u Opuzenu, snimila je video koji prezentira kulturnu, turističku i gospodarsku ponudu doline Neretve. Predstavnici i članovi Udruge željeli su ovim projektom predstaviti javnosti potencijal doline Neretve. Udruga se zahvaljuje gradu Zagrebu te gradovima Opuzenu, Metkoviću i Pločama.
#Likeandshare
Britanski znanstvenici sa Sveučilišta u Hertfordshireu pronašli su najsmješniji vic.
LIKE and SHARE!! Šaljite fotografije na info(a)gosucker.com e
Like and share!
Like and Share. Šaljite nam fotke na info(a)gosucker.com
Pogledajte zanimljivu sliku. Sve fotografije nam šaljite na info(a)gosucker.com
Pogledajte fantastične snimke Dubrovnika u 4K rezoluciji. Ekipa YouTube kanala Cities in 4K posjetila je Dubrovnik i zabilježila zbilja fascinantne snimke. Film koji je snimio i montirao Amir Kulaglić najbolje pokazuje zbog čega je Dubrovnik posljednjih godina idealna kulisa za snimanje fantasy serije 'Igra prijestolja' ili blockbustera 'Ratovi zvijezda'. Ekipa je posjetila grad netom nakon završetka snimanja 'Ratova zvijezda', a snimanje je trajalo četiri dana..
#Likeandshare
#Likeandshare
Dudo hvala na fotki! #Likeandshare
Lajkajte nas na facebook-u... #likeandshare #gosucker
Mladenci se nakon vjenčanja fotografirali na centru Poljuda. Svi navijači su dobrodošli na Poljud. Razmatramo mogućnost da se parovima omogući vjenčanje ili krštenje djece u kapelici izpod zapadne tribine, kaže direktor marketinga
Facebook Google YouTube Booking.com ekoAgro.club Neem ulje

Mujo

Ispunjava Mujo križaljku...
Pojam:"Luka u Španjolskoj?"
Mujo:"Modrić"

Booking.com